Despre noi

Academia Canina are ca scop principal promovarea mijloacelor de lucru moderne, strict motivationale si diminuarea numarului fenomenelor de brutalitate datorate lipsei de educatie chinologica sau carentelor de comunicare. Tinand cont de dezvoltarea fenomenului chinologic, am elaborat un numar mare de programe educationale atat pentru caini cat si pentru proprietari, participarea dumneavoastra fiind o conditie impetuos necesara finalizarii programului de dresaj. Pentru acoperirea unor cerinte cat mai variate am creat o oferta de servicii ce are la baza constientizarea problemelor cainilor care traiesc intr-o societate urbana moderna. “Cainele cosmopolit” se confrunta cu un mediu si un sistem social din ce in ce mai complex fiind nevoit sa se adapteze permanent pretentilor si cerintelor de multe ori aberante ale unei societati civile efervescente.

Psihologie si dresaj canin.

Personalitatea-canina-Perioade-definitorii-6Psihologia canina a revolutionat atat perceptia noastra asupra cainilor cat si metodele de dresaj, in ultimii ani ajungandu-se la rezultate spectaculoase. Psihologia a demonstrat ca nici temperamentul si nici comportamentul cainelui nu sunt neaparat mostenite genetic. Multe din manifestarile si reactiile cainelui, placute sau neplacute, fiind de cele mai multe ori, rezultatul adaptarii la mediul in care traieste. Daca un caine invata sa “gandeasca” si sa simta diferit el se va comporta diferit. In cadrul programelor de dresaj cainii invata sa adopte acel tip de comportament pe care noi il consideram benefic sau agreabil. Un program de dresaj eficient dezvolta, cu ajutorul metodelor motivationale moderne, auto-controlul si capacitatea de invatare a cainelui dumneavoastra.

Cand putem incepe un program de dresaj?

preluarea-comenzilor-kaly-in-comanda-culcat-asteaptaNICIODATA NU ESTE PREA DEVREME pentru demararea unui program de dresaj. Odata cu momentul adoptiei puiului in familia dumneavoastra puteti incepe predresajul si socializarea. Continuand apoi programul de dresaj veti obtine armonia si increderea necesare unei prietenii trainice. De asemenea NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU pentru educarea sau reeducarea catelului dumneavoastra. Daca este intr-o stare de sanatate buna atat din vedere medical cat si din punct de vedere psihologic varsta nu va constitui un impediment pentru cainele dumneavoastra.