Oferta servicii

Predresaj, Socializare. Aceste programe educationale pot fi incepute imediat dupa achizitionarea puiului si reprezinta o etapa esentiala a educatiei oricarui caine.
Bucuresti: Durata/Cost: 20 sedinte(o luna) – 250 Euro

Dresaj de companie – Reprezinta o conditie necesara unei prietenii trainice si a unei bune convietuiri dintre dv. si caine. Este o fundatie pe care se poate cladi si continua cu un dresaj specializat.
Bucuresti: Durata/Cost: 40-60 sedinte (doua-trei luni) – 250 Euro/luna

Dresaj specializat pentru paza si protectie – Un adevarat protector este un caine echilibrat, care ataca numai la comanda sau atunci cand isi apara teritoriul, dar nu face nici un pas inapoi in cazul unui pericol iminent. Acesti caini sunt adevarate arme. Pregatirea cainelui pentru paza nu poate incepe decat dupa finalizarea programului de dresaj pentru disciplina (companie).
Bucuresti: Durata/Cost: minim 60 sedinte(trei luni) – 350 Euro/luna

Doggy-sitting. Pentru cei care adesea uita numarul orelor petrecute la birou sau vin prea rar in vizita acasa, doggy-sittingul este unica solutie pentru pastrarea echilibrului psihic al cainelui.
Bucuresti: Durata/Cost: 250 Euro/luna

Asistenta si consultanta pentru eliminarea unor probleme de comportament.
Durata/Cost: 15 Euro/sedinta + costuri deplasare

Pensiune canina:
Pensiune de exterior, cu padocuri modulare, ajustabile in functie de marimea cainelui, loc de joaca, companioni placuti… si distractie pe masura! Un adevarat concediu pentru catelul dvs. Durata/Cost: 10 Euro/zi

Asistenta in alegerea catelului potrivit pentru dumneavoastra.
Durata/Cost: 15 Euro/sedinta + costuri deplasare

Contact: Tel 0722121407
contact@dresaj-caini.ro